Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing bestaat uit:

  1. Zoekmachine optimalisatie (SEO); het linker oftewel onbetaalde zoekresultaat
  2. Zoekmachine adverteren (SEA); het rechter oftewel betaalde resultaat

uitleg-google-paid-organic-Met beide vormen tezamen bereikt u de gebruiker van zoekmachines optimaal. Alhoewel een zoekmachine gebruiker (en wie is dat niet) beide vormen in een en het zelfde resultaat terug ziet is de weg naar een toppositie voor beide vormen anders. wij helpen u graag deze wegen naar een hoge positie en dus veel sitebezoekers te bewandelen.

Wij kunnen dit doen door u te helpen en ondersteunen met:

  • Advies strategisch gebruik zoekmachinemarketing: wat is nut, noodzaak en te verwachten rendement van zoekmachinemarketing voor uw specifieke situatie,
  • Onderzoek: van zoekwoord onderzoek, nulmeting, concurrentieanalyse, analyse siteverkeer tot het bijhouden van uw zoekwoord positionering,
  • Onsite optimalisatie van uw site: techniek, content, zoekmachine listings voor hogere zoekmachine positionering
  • Ofsite optimalisatie van uw site: linkbuilding en "link-love" opbouwen voor hogere Google rankings en meer siteverkeer via doorklikkers. Denk hierbij oook aan de inzet van sociale media, PR 2.0, blogs en meer.
  • Zoekmachine advertentie campagnes: opzet en management Google Adwords, Microsoft Adcenter en Yahoo! searchmarketing campagnes voor betaalde advertenties, meten Return on Investment op basis van conversiepunten site en ecommerce transacties.
  • Kennisoverdracht: training van medewerkers, redacteuren en marketeers om de SEO en SEM kennis ook in huis te halen.

De aanpak en diensten van Screenbron zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van Screenborn's mede-oprichter Keesjan Deelstra. Vanuit zijn bureau voor zoekmachinemarketing InternetEffect heeft hij vele klanten succesvol geholpen met grotere bezoekersstromen en betere conversie. Keesjan is de auteur van het Nederlandstalige standaardwerk op dit vakgebied: het Handboek Zoekmachinemarketing.

Vragen over zoekmachinemarketing? Neem contact op met Keesjan Deelstra.

 
amesroom.gif
BUREAU VOOR ONLINE MARKETING, ZOEKMACHINE MARKETING, COMMUNICATIE & VISUAL DESIGN